php shell hacklink php shell seobizde.com pancakeswap sniper bot pancakeswap sniper bot pancakeswap sniper bot pancakeswap sniper bot pancakeswap bot pancakeswap sniper bot pancakeswap sniper bot bedava bonus betsson beylikdüzü escort IQOS gabile sohbet mersin escort

Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Life Stories – m360.vn

Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Life Stories

Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Life Stories

Bài tập Unit 1 lớp 12 Life Stories có đáp án

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit, bài tập tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Life Stories có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 12 Unit 1 Life Stories có đáp án được biên tập bám sát chương trình tiếng Anh 12 đã học giúp học sinh học tốt tiếng Anh lớp 12 chương trình mới theo từng Unit năm 2021 – 2022 hiệu quả.

Xem thêm: Bài tập Tiếng Anh 12 Unit 1 nâng cao: Life Stories MỚI

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1. Martin Luther King devoted his life to the ____ of voting right for black people.

A. effort

B. realization

C. achievement

D. performance

2. His father used to be a ____ professor at the university. Many students worshipped him..

A. distinct

B. distinctive

C. distinguishing

D. distinguished

3. Mark Zuckerberg’s enormous success has taken a lot of hardwork and ____.

A. indifference

B. dedication

C. loyalty

D. reputation

4. I can’t believe she didn’t do anything for the company. I will ____ and be in charge.

A. take over

B. take on

C. take up

D. take in

5. During the Medieval period, people were made public ____ of being witches.

A. complaint

B. criminal

C. trouble

D. accusation

6. That disable boy’s victory in the race set the ____ example to all students in the school.

A. finest

B. first-class

C. rarest

D. most convenient

7. A ____ once said “It is a sweet and honourable thing to die for your country.”

A. patriotism

B. patriotic

C. patriot

D. patrol

8. He is ____-influenced by his father and grandfather. His behaviors and decisions are exactly the same.

A. mightily

B. strongly

C. terribly

D. weakly

9. IPhone 7 is the latest ____ in the field of smartphone design of Apple.

A. creator

B. create

C. creativity

D. creation

10. Einstein ____ a great impact on modern physics.

A. feels

B. does

C. a

D. has

11. We ____ to the hospital to visit Mike when he ____ to say that he was fine.

A. were driving – was calling

B. drove – called

C. were driving – called

D. drove – was calling

12. What ____ to you on Sunday night?

A. happen

B. happened

C. was happening

D. would happen

13. Last night, we ____ for you for ages but you never ____ up.

A. waited – showed

B. would wait – showed

C. were waiting – were showing

D. waited – was showing

14. We ____ our quality time when the unexpected guess ____.

A. had – came

B. were having – came

C. had been having – came

D. have had – would have come

15. Since they ____ us they ____ to visit us last Sunday, we ____ forward to the day.

A. were telling – came – looked

B . would tell – would visit – would look

C. told – would come – were looking

D. tell – are coming – will look

16. I ____ out last night but at the last minute I ____ that I had a quiz this morning.

A. was going to go – realized

B. went – realized

C. had gone – would realize

Xem thêm:  50 lời chúc thành công bằng tiếng Anh hay và ý nghĩa nhất

D. would go – have realized

17. She hasn’t paid as much attention to her children as she ____ since she ____ working.

A. does – starts

B. did – started

C. was doing – was starting

D. has done – would start

18. My brother ____ at the road when he ____ into a hole.

A. wasn’t looking – was falling

B. didn’t look – has fallen

C. wasn’t looking – fell

D. won’t look – fall

19. Magellan ____ the first European who ____ through the strait.

A. was – was sailing

B. was being – was sailing

C. had been – sailed

D. was – sailed

20. The first self-sufficient village in Britain ____ the Norman’s idea. They were some strange invaders who ____ to change the country in a better way.

A. was – hoped

B. is – have hoped

C. have been – were hoping

D. was being – had hoped

21. Who is ____ girl over there with Jimmy?

A. the

B. a

C. an

D. Ø

22. The boss needs an assistant with ____ good knowledge of foreign trade.

A. a

B. the

C. any

D. Ø

23. We are having ____ terrible weather which is quite strange. Usually ____ weather in UK is not this bad.

A. the – the

B. a – the

C. Ø – the

D. the – a

24. Could you please close ____ window? I don’t think it is necessary to open all the four.

A. a

B. the

C. some

D. Ø

25. ____ Gordons is a very interesting family. They like to travel around ____ world.

A. A – the

B . The – the

C. A – a

D. A-Ø

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

26. Have you decided who to talk about?

A. I see. I will talk to him.

B. Let’s talk about your study.

C. I need to talk to you now.

D. Not yet. I am still considering.

27. What do you think about Steve Jobs?

A. That’s right!

B. I doubt it. It is not true.

C. Well, he is talented.

D. I agree with you about him.

28. Good luck to you in your exam!

A. Thank you! Same to you.

B. Yeah. That’s the one.

C. Well, I’ll see.

D. Don’t worry! I’ll be fine.

29. What a wonderful party!

A. I am fine. Thank you!

B. I don’t know. Let me check.

C. I am happy you like it.

D. Same to you. Thanks!

30. What’s new with you?

A. Me too.

B. Nothing much.

C. See you later

D. Help yourself.

Mark the letter A. B. C or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

31. Connor is said to be very ambitious and aggressive.

A. People regard Connor as an ambitious and aggressive person.

B. People talk Connor as an ambitious and aggressive person.

C. People believe in Conor as an ambitious and aggressive person.

D. People feel Conor as an ambitious and aggressive person.

32. You can always count on me.

A. I’ll never take you down.

B. I’ll never let you down.

C. I’ll never hold you down.

D. I’ll never make you down.

33. Nobody in my class is as outgoing as I am.

A. I am as outgoing as nobody in my class.

B. I am the more outgoing than nobody in my class

C. I am the most outgoing person in my class.

D. I am not as outgoing as people in my class.

Xem thêm:  'Bác sĩ' khám chung cư sau vụ sập nhà 12 tầng ở Mỹ

34. It is pointless to ask me about it because I know nothing.

A. It’s no use asking me about it because I know nothing.

B. It’s no use to ask me about it because I know nothing.

C. It’s not use asking me about it because I know nothing.

D. It’s not use to ask me about it because I know nothing.

35. I have accustomed myself to getting up very early.

A. I have used to getting up very early.

B. I have been used to getting up very early.

C. I have put getting up very early to good use.

D. I have made use of getting up very early.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of
sentences in the following questions.

36. A car hit the fence of my garden. I was cleaning the swimming pool.

A. While a car hit the fence I was cleaning the swimming pool.

B. A car hit the fence and I was cleaning the swimming pool.

C. I was cleaning the swimming pool when a car hit the fence.

D. I was cleaning the swimming pool then a car hit the fence.

37. My daughter asks for money every day. I am really annoyed by it.

A. I am really annoyed by my daughter asks for money every day.

B. My daughter is asking for money every day.

C. I am really annoyed by it, my daughter asks for money every day.

D. My daughter is always asking for money every day.

38. She looked up. She saw a big tiger approaching.

A. Looking up, a big tiger approached her.

B. Looked up, she saw a big tiger approaching.

C. Looking up, she saw a big tiger approaching.

D. Look up, she saw a big tiger approaching.

39. I have presented about Oprah Winfrey. I hope the story would inspire you all.

A. I have presented about Oprah Winfrey to hope the story would inspire you all.

B. I have presented about Oprah Winfrey hoping the story would inspire you all.

C. I have presented about Oprah Winfrey hope for the story would inspire you all.

D. I have presented about Oprah Winfrey hoped the story would inspire you all.

40. Harry’s life is rather dull. That’s the reason why I don’t want to talk about him.

A. The reason why I don’t want to talk about Harry is that his life is quite dull.

B. Harry’s life is rather dull because I don’t want to talk about it.

C. What I don’t like to talk about is Harry’s dull life.

D. Reasonably, I don’t want to talk about Harry’s rather dull life.

Indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

41. Only with careful environmental planning can we protect the world in which we live.

A. Careful environmental planning protects the world we live in.

B. Planning the environment carefully, we can protect the world in which we live.

C. Protecting the world we live in, we plan the environment carefully.

D. We can protect the world we live in only with careful environmental planning.

42. You should take regular exercises instead of sitting in front of the television all day.

A. Taking regular exercises is better than sitting in front of the television all day.

B. Sitting in front of the television all day helps you take regular exercises.

C. Sitting in front of the television all day and taking exercises are advisable.

D. Don’t take regular exercises, just sit in front of the television all day.

Xem thêm:  Ý tưởng bữa tiệc kỳ nghỉ ảo để thu hút nhân viên từ xa

43. Wouldn’t it be better to let them know about the alternations to the plan?

A. Why haven’t they have been informed about the new development?

B. Shouldn’t they have been consulted before the scheme was changed?

C. Don’t they think they should be informed about the changes in the plan?

D. We’d better ask them to change the plan, hadn’t we?

44. Don’t take any notice of all his complaints about his health; there’s nothing wrong with him.

A. You can ignore all his talk of being ill; he’s actually perfectly healthy.

B. Try to avoid the subject of his health as I am tired of hearing all about his complaints.

C. Don’t listen to him talking about his health; it’s his favorite subject.

D. If you let him, he would talk only about his ill-health though actually he is quite healthy.

45. We had planned to walk right round the lake, but the heavy rain made this impossible.

A. In spite of the heavy rain we managed to walk half way round the lake as planned.

B. The heavy rain nearly prevented us from walking right round the lake.

C. We would have walked right round the lake even if it had rained heavily.

D. If it hadn’t rained so heavily, we would have walked right round the lake.

ĐÁP ÁN

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1 – C; 2 – D; 3 – B; 4 – A; 5 – D;

6 – A; 7 – C; 8 – B; 9 – D; 10 – D;

11 – C; 12 – B; 13 – A; 14 – B; 15 – C;

16 – A; 17 – B; 18 – C; 19 – D; 20 – A;

21 – A; 22 – D; 23 – C; 24 – A; 25 – B;

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

26 – D; 27 – C; 28 – A; 29 – C; 30 – B;

Mark the letter A. B. C or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of
the following questions.

31 – A; 32 – B; 33 – C; 34 – A; 35 – B;

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of
sentences in the following questions.

36 – C; 37 – D; 38 – B; 39 – B; 40 – A;

Indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

41 – D; 42 – A; 43 – C; 44 – A; 45 – D;

Download Đề thi và đáp án tại: Bài tập tiếng Anh 12 Unit 1 Life Stories có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Bài tập Tiếng Anh lớp 12 Unit 1: Life stories nâng cao, Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,… được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 12 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 12 các môn năm 2021 – 2022.

Xem thêm bài viết thuộc chuyên mục: Tiếng anh